SOCIAAL KAPITAAL

3P's

Sharing

Sociaal kapitaal

Sociaal kapitaal

 

Bij de trend sociaal kapitaal draait het vooral om de sociale netwerken van individuen en de hulpbronnen die via netwerken gemobiliseerd kunnen worden. Bij sociaal kapitaal draait het steeds meer om netwerk en connecties binnen de economische wereld, maar ook daarbuiten wordt sociaal kapitaal steeds belangrijker. Zo wordt er meer gekeken naar de omgang tussen de personen binnen een organisatie en daarbij komt dat de lat voor het personeel hoger wordt gelegd omdat zij worden gezien als een nieuwe manier voor meer succes.

Klanten gaan er vaker vanuit dat alles kan. Om deze reden vragen bedrijven steeds vaker hun personeel zich flexibeler op te stellen. Door die flexibiliteit hebben werknemers steeds vaker flexwerkplekken nodig. Hier komt S2M om de hoek kijken!

S2M is de oplossing voor deze werknemers. Op deze manier werft S2M haar klanten. Ook speelt S2M heel goed in op het sociale kapitaal want, doordat mensen zich eenmalig moeten aanmelden in het systeem, vergaart S2M veel informatie over haar leden. S2M kan met die gegevens weer verschillende mensen met elkaar in contact brengen. Hiermee dragen ze bij aan het sociale kapitaal. Internationaal is dit ook een voordeel want mensen kunnen wereldwijd inchecken bij een van de locaties van S2M.

 

Januari-2018